Gattuso spreman na smanjenje plate
Gattuso će zbog povrede propustiti ostatak sezone

Gattuso spreman na smanjenje plate

Gennaro Gattuso, ljubimac navijača Milana, tvrdi da će prihvatiti smanjenje plate, ukoliko tako odluče čelni ljudi kluba.

Ekonomska kriza ostavlja posljedice i u fudbalskom svijetu, a generalni direktor Milana, Adriano Galliani, misli da ovog ljeta neće biti mnogo transfera, jer je i u klubovima manje novca.

“U ovakvom vremenu ja potpuno podržavam smanjenje plata i ako u klubu tako odluče ja to prihvatam”, rekao je Gattuso, kojeg, zbog povrede, neće biti do kraja sezone.

Popularni “Rino” je povrijeđen u utakmici protiv Catanie početkom decembra, a još uvijek je nepoznat datum njegovog povratka na trening.

“Doktori mi neće dopustiti da se vratim na travnjak pet mjeseci nakon operacije, tako da ćemo tek u maju moći razgovarati o datumu povratka”, izjavio je Gattuso.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti