Gattuso: Srce na terenu vodi Italiju u polufinale

Bivši as Azzurra o večerašnjoj utakmici

Gattuso: Srce na terenu vodi Italiju u polufinale

D. Vejo

Susret divova kako mnogi nazivaju večerašnji četvrtfinalni meč između Italije i Njemačke donijet će zanimljiv fudbal.

I jedni i drugi imaju imperativ pobjede. Do sada, prikazali su sjajne partije pa se iz toga razloga večeras očekuje utakmica puna naboja, dobrog fudbala ali i tenzija.

Svoje viđenje večerašnjeg meča, ispričao je nekadašnji igrač sredine terena Azzurra.

"Ovakve utakmice su dar od Boga. Zbog ovoga se ide na stadion i voli se fudbal. Večeras se sastaju dvije velike reprezentacije, koje žive za fudbal i takve utakmice. Svojim, sada već bivšim saigračima želim mnogo sreće. Uz trud i zalaganje na terenu, smatram da mogu do trijumfa i do polufinala. Ako ostave srce na terenu, mogu proći dalje", ističe za inostrane medije, Gennaro Gattuso.

Meč između Italije i Njemačke igra se večeras od 21. sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti