Gavran: Bodovi ostaju u Prijedoru

Rudar nema prvo na kiks

Gavran: Bodovi ostaju u Prijedoru

Adnan Beganović

Rudar iz Prijedora sutra će u okviru 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine pred svojim navijačima odmjeriti snage sa Travnikom.

Rudar nakon domaćeg poraza od Željezničara nema pravo na kiks ukoliko želi ostati u društvu najboljih, a trener momčadi iz Prijedora Boris Gavran uvjeren je da će njegovi izabranici sutra slaviti.

"Utakimca sa Travnikom jedna je od najbitnijih za nas u ovoj sezoni. Jednostavno nemamo pravo na kiks jer svaki rezultat osim pobjede gurno bi nas ka nižem rangu", rekao je za SportSport.ba Boris Gavran i dodao:

"Svi igrači su mi na raspolaganju i to mi je u ovom trenutku najvažnije. Napast ćemo od prve minute i pokušat ćemo pitanje pobjednika riješiti što ranije. Svi smo svjesni situacije u kojoj se nalazimo, no isto tako smo uvjereni da naš opstanak u Premijer ligi neće doći pod znak pitanja."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti