Gavran krije transfer listu

Lukač i V ranešević na meti Rudara

Gavran krije transfer listu

D. Banović

Šef stručnog štaba Rudar Prijedora Boris Gavran još uvijek ne želi saopštiti imena igrača koji bi trebali da se nađu na transfer listi.

"Pojavila se u nekim medijima informacija da ćemo mi neke igrače poslati u Slobodu iz Novog Grada, ali vjerujte mi od toga ja ne znam ništa. Ranije sam rekao da će neki igrači, možda biti na transfer listi. Želimo da se pojačamo za proljeće", rekao je Gavran.

Prvi na meti Rudara je igrač Slobode iz Novog Grada Zoran Lukač, koji bi mogao u januaru da bude prvo pojačanje. Uz njega očekuje se dolazak Vraneševića iz Leotara.

Uprava kluba se izjasnila i rekla da neće pustiti Aleksandra Kikića i Marka Jevtića da pređu u zvorničku Drinu od koje su dobili ponude.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.