Gavran: Možemo dobiti Željezničar

U Rudaru optimistični pred sutrašnji duel

Gavran: Možemo dobiti Željezničar

Adnan Beganović

Trener Rudara, Boris Gavran, pred sutrašnji duel sa Željezničarem dobrog je raspoloženja i uvjeren je da njegovi izabranici mogu nanijeti sarajevskoj momčadi prvi poraz u proljetnom dijelu sezone.

"Duel sa Željezničarom za nas je od velike važnosti. Svjesni smo da nam u goste dolazi trenutno najbolja momčad premijer lige, ali isto tako smo uvjereni da ćemo mi biti ti koji će sarajevskoj momčadi nanijeti prvi poraz u proljetnom dijelu prvenstva", rekao je za SportSport.ba Boris Gavran i dodao:

"Nedostajat će nam golman Avdukić koji ima tri žuta kartona, no šta je tu je. Siguran sam da će oni koji budu igrali dati sve od sebe kako bismo upisali novu pobjedu. Motiva nam neće nedostajati. U goste nam stiže lider, kojeg respektujemo, ali kojeg se ne bojimo. Idemo na pobjedu i uz pomoć publike siguran sam da do iste možemo doći."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije