Gavran: Nije nam dosuđen čist penal

Rudar poražen od Olimpica

Gavran: Nije nam dosuđen čist penal

Prijedorski je Rudar danas na Koševu u posljednjem susretu Premijer fudbalske lige BiH poražen od Olimpica rezultatom 0:2.

Trener Rudara Boris Gavran dobio je crveni karton zbog prigovora šest minuta prije kraja susreta.

"Bila je ovo zaista utakmica bez ikakvog rezultatskog značaja. Prvo poluvrijeme bilo je dosta nezanimljivo za gledaoce, ali je zato drugo bilo dosta bolje", kaže Gavran u razgovoru za SportSport.ba.

"Nakon što je protiv nas dosuđen veoma diskutabilan penal , zaigrali smo dosta bolje i stvorili nekoliko ozbiljnijih prilika pred golom Olimpica. Onda je sudija propustio dosuditi očigledan penal za nas, a Olimpic je iz kontranapada nakon toga postigao i drugi gol i riješio pitanje pobjednika. Ja nisam mogao ostati miran nakon toga i zaradio sam crveni karton. Na kraju bih čestitao Olimpicu na dobroj igri i pobjedi", dodao je Gavran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.