Gavran očekuje novi trijumf

Olimpic gostuje u Prijedoru

Gavran očekuje novi trijumf

Adnan Beganović

Fudbaleri Rudara iz  Prijedora ušli su u seriju dobrih rezultata. U posljednja tri kola tim iz Prijedora osvojio je sedam bodova, a trener Boris Gavran od svojih igrača očekuje da i protiv Olimpica uzmu cijeli plijen.

Za razliku od utakmice protiv Slobode u subotu će biti jači za defanzivce Dragoslava Stakića i Marka Jevtića, a neizvjestan je nastup Ognjena Dašića.

"Pokazali smo u zadnja tri meča da možemo dobro odigrati i da te dobre partije momčad može da naplati dobrim rezultatima. Olimpic je tim koji je nepredvidiv i nikad ne znate kako će odigrati, ali ovaj put smatram da smo mi favoriti i da ćemo to opravdati na terenu. Naš cilj je jasan, a to je da moramo nastaviti seriju dobrih rezultata protiv Olimpica", kaže trener Boris Gavran.

Mirza Džafić je najopasniji igrač Rudara ove sezone i on vjeruje u pobjedu svog tima.

"Nema nikakve dvojbe, sve ćemo učiniti da pobjedimo", izjavio je Džafić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije