Gavran: Ovi bodovi mnogo nam znače

Rudar zasluženo slavio protiv Zrinjskog

Gavran: Ovi bodovi mnogo nam znače

Adnan Beganović

Boris Gavran na najbolji mogući način debitovao je na klupi Rudara iz Prijedora. Rudar je danas sa 2:0 pred svojim navijačima svladao Zrinjski, a nakon meča novi trener Rudara rekao nam je da je prezadovoljan igrom svojih izabranika.

"Šta da vam kažem. Pobijedili smo jednu sjajnu momčad i doista sam prezadovoljan sa igrom svojih izabranika. Ispoštovali su sve što smo se dogovorili u svlačionici prije utakmice i zasluženo smo slavili", rekao je za SportSport.ba Boris Gavran i dodao:

"U utakmicu smo ušli napadački. Cilj nam je bio što prije postići pogodak i u tome smo uspjeli. Doista smo nadigrali Zrinjski u prvom poluvremenu, dok smo u drugom dijelu zatvorili igru i rutinski utakmicu priveli kraju. Ova pobjeda nam mnogo znači u borbi za opstanak, a ja sam nakon današnjeg susreta još sigurniji da nećemo napustiti društvo najboljih."

Rudar – Zrinjski 2:0
Gradski stadion u Prijedoru. Gledalaca: oko 2.000. Sudija: Radosav Vukasović (Trebinje). Strijelci: 1:0 Dašić u 21, 2:0 Stakić u 45. minuti. Žuti kartoni: Despotović, Jevtić (Rudar), Šunjić, Bobby, Aničić (Zrinjski). Crveni karton: Igor Musa (Zrinjski).

RUDAR:
Avdukić, Despotović, Kotoran, Stakić, Jevtić, Kovačević, Kušljić, Žerić, Dašić, Rankić, Kantar. Trener: Boris Gavran.
ZRINJSKI: Hadžić, Šunjić, Selimović, Musa, Žuržinov, Ivanković, Sušić, Bobby (od 46. minuta Afedzie), Zadro (od 46. minuta Žižović), Dragičević, Aničić. Trener: Dragan Jović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.