Gavran: Pobjeda za mirniji nastavak sezone

U Gabelu stiže Kozara

Gavran: Pobjeda za mirniji nastavak sezone

Adnan Beganović

Pobjedom nad Sarajevom u prošlom kolu fudbaleri GOŠK-a šokirali su bosanskohercegovačku sportsku javnost.

Danas će u Gabeli dočekati Kozaru i pobjeda s Koševa faktički im neće mnogo značiti ukoliko ne savladaju Kozaru, a toga je svjestan i trener premijerligaša iz Gabele.

"Pobjedom nad Sarajevom uplovili smo ka mirnijim vodama, no danas je za nas mnogo važniji susret. Igramo sa direktnim konkurentom u borbi za opstanak i pobjeda na Koševu dobit će na važnosti samo ukoliko danas dođemo do tri boda", istakao je za naš portal trener GOŠK-a, Boris Gavran.

"Kozara je čvrsta momčad, sigurno je da izabranici Vlade Jagodića neće u Gabeli krenuti grlom u jagode, odnosno uvjeren sam da će se orijentisati na čuvanje svog gola. Međutim, probit ćemo njihov bunker i nadam se da ćemo ostvariti pobjedu nakon koje ćemo biti znatno mirniji", dodao je Gavran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.