Gavran: Pobjedom se oprostiti od navijača

Prijedorčane ne zanima borba Sarajeva za Evropu

Gavran: Pobjedom se oprostiti od navijača

A. Beganović

Fudbaleri Sarajeva u 29. kolu Premijer lige gostuju u Prijedoru gdje će se pokušati domoći veoma bitnih bodova u borbi za izlazak na evropsku scenu.

Prijedorska momčad u ovaj duel ulazi rasterećeno, a šef stručnog štaba Rudara Boris Gavran, uvjeren je da će njegovi izabranici, iako im ovaj susret nije od velike važnosti, dati sve od sebe i da će se pobjedom oprostiti od domaće publike.

"U ovaj duel ulazimo rasterećeni. Osigurali smo opstanak u društvu najboljih i to je bio naš jedini cilj. Imali smo malih problema početkom sedmice jer su igrači bili u štrajku zbog neisplaćenih premija, no čelni ljudi kluba brzo su reagovali, tako da je sve rješeno na obostrano zadovoljstvo", rekao je za SportSport.ba Boris Gavran i dodao:

"Nas uopšte ne interesira Sarajevo. Znamo da su bordo momčadi bodovi prijeko potrebni u borbi za izlazak na evropsku scenu, no to nije naš problem. Siguran sam da imamo snage da nastavimo sa dobrim partijama i da naše navijače obradujemo još jednom pobjedom. Daćemo sve od sebe, a ukoliko nas fudbaleri Sarajeva nadigraju na terenu, neće nam preostati ništa drugo osim da im čestitamo, no čisto sumnjam da će se to desiti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.