Gavran: Podjela bodova najrealnija

Gavran: Podjela bodova najrealnija

D. Banović

Fudbaleri Rudara prekinuli su niz od sedam uzastopnih prvenstvenih pobjeda ekipi Borca. Tim iz Prijedora zasluženo je u utakmici koja ja završena bez golova stigao do jednog boda na Gradskom stadionu.

"Zadovoljan sam bodom i igrom koju su moji igrači prikazali u Banjaluci. Mogli smo i do pobjede jer moj igrači su propustili dvije sjajne šanse. Visoko smo  napadali fudbalere Borca koji to od nas nisu očekivali".

"U svakom slučaju, kad saberem sve utiske podjela bodova je najrealniji ishod ovog krajiškog derbija", kazao je trener Rudar Prijedora Boris Gavran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.