Gavran: Pokušaćemo iznenaditi Željezničar

Rudar gostuje na Grbavici

Gavran: Pokušaćemo iznenaditi Željezničar

D. Banović

Sa nizom od šest utakmica bez poraza fudbaleri Rudar Prijedora dolaze u goste Željezničaru. Na Grbavici su prije godinu dana u prvenstvu igrači Rudara napravili iznenađenje i odigrali su nerješeno 1:1. U ovoj momčadi i sad priželjkuju isti scenario.

Trener Boris Gavran ima malih problema oko sastava, jer neizvjestan je nastup Marka Jevtića, a već odavno je sezona završena za Budimira Despotovića i Arnesa Brkića.

"Željezničar je favorit na papiru, ali mi smo u dosadašnjem toku sezone pokazali da možemo da odigramo kvalitetno i na rezultat. Vjerujem da će moji igrači biti na visini zadatka i u subotu na Grbavici. Idemo da se nadigravamo i da pokušamo iznenaditi aktuelnog šampiona", rekao je Boris Gavran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti