Gavran: Sami smo sebi krivi

Napadači Rudara nisu imali svoj dan

Gavran: Sami smo sebi krivi

A. Beganović

Fudbaleri Rudara u 1. kolu Premijer lige pred svojim navijačima u duelu s Leotarom nisu uspjeli doći do tri boda, a šef struke popularnih Rudara Boris Gavran odmah nakon utakmice za naš portal je rekao da je ovaj put sreće okrenula leđa njegovoj momčadi.

"Pomalo sam razočaran, a kako i ne bih bio. Svako ko je gledao utakmicu vidio je našu dominaciju. Imali smo "mali milion" prilika, no jednostavno lopta nije htjela u gol", rekao je Gavran i dodao:

"Trebali smo zabiti najmanje pet golova. Doista ne mogu vjerovati šta smo uspjeli promašiti. Znao sam da ćemo biti kažnjeni. Tako to biva u fudbalu, no isto tako sam uvjeren da će nam se ovo negdje vratiti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.