Gavran zadovoljan rezultatom, ne i igrom

Rudar savladao Drinu

Gavran zadovoljan rezultatom, ne i igrom

D. Banović

Uz dosta sreće fudbaleri Rudar Prijedora došli su do pobjede protiv Drine iz Zvornika i na taj način su izabranici trenera Borisa Gavrana trenutno sa sedam bodova preuzeli vrh premijerligaške tabele.

"Zadovoljan sam rezultatom, ali ne i igrom, jer smo napravili ponovo neke greške u našoj igri. Imali smo inicjativu i stvarali smo šanse, ali opet je realizacija zakazala. Nismo uspjeli ni penal da realizujemo. Na svu sreću trud nam se isplatio, jer smo golom Kovačevića uspjeli da pobjedimo i tako osvojimo nove bodove. Moramo u narednom periodu malo više da poradimo na realizaciji." kazao je poslije utakmice trener Rudar Prijedora, Boris Gavran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.