Gavran: Zasluženo smo pobijedili

Rudar nastavlja nizati pobjede

Gavran: Zasluženo smo pobijedili

D. Banović

Fudbaleri Rudara iz Prijedora nastavili su niz uspješnih rezultata i protiv Veleža pobjedom od 2:0. Ovo je treća pobjeda u nizu momčadi trenera Gavrana.

"Odlično smo odradili posao u prvom poluvremenu. Dogovor je bio da od prvog minuta krenemo prema golu Veleža, jer željeli smo da što prije postignemo pogodak. Uspjeli smo u tome i zasluženo smo ostvarili pobjedu", kaže Boris Gavran.

"U nastavku susreta smo kontrolisali igru, ali stekao sam utisak da su moji igrači stali, iako sam od njih tražio da nastave sa napadima. Najvažnija je pobjeda i sad možemo potpuno mirno da dočekamo naredne utakmice", rekao je trener Rudar Prijedora, Boris Gavran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti