Gavran: Zasluženo smo slavili

Prijedorski Rudar u dobroj formi

Gavran: Zasluženo smo slavili

D. Banović

Fudbaleri Rudar Prijedora zasluženo su stigli do tri boda protiv Olimpica. U zadnje četiri utakmice Rudar je osvojio deset bodova i tako stigao do petog mjesta na tabeli.

"Odigrali smo dobro u svim linijama tima. Slabo smo otvorili utakmicu i Olimpiku smo dozvolili da nametnu svoju igru, ali na našu sreću oni to nisu krunisali golom. Mi smo na vrijeme poveli i kasnije je bilo lakše igrati. U svakom slučaju pobjeda je zasluženo pripala nama", kaže trener Boris Gavran.

Mirza Džafić je danas bio strijelac dva gola i sad je sa pet pogodaka najbolji strijelac kluba.

"Pobjeda je zasluženi i čista. Olimpik je bio neugodan rival, ali mi smo na terenu pokazali da smo bolji i zasluženi smo upisali novu pobjedu", rekao je Džafić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.