Gavran: Zaslužili smo bod u Mostaru

Rudar Prijedor poražen pod Bijelim Brijegom

Gavran: Zaslužili smo bod u Mostaru

D. Banović

I pored dobre igre i velikog broja stvorenih prilika fudbaleri Rudar Prijedora doživjeli su minimalan poraz od Zrinjskog u Mostaru.

Pogodak vrijedan tri boda za domaće postigao je Dragičević u 86.minutu utakmice.

Pogodak vrijedan tri boda za domaće postigao je Dragičević u 86. minutu utakmice.

''Imali smo sigurno pet idealnih prilika, rekao bih da su to bili pravi ziceri. Mi nismo mogli da pogodimo mrežu rivala ni sa tri metra. Za te promašaje smo na kraju kažnjeni. Eto, u 85. minutu Kušljić je imao idealnu priliku iz koje je teže bilo promašiti nego pogoditi, ali ni to nismo realizovali. U narednom minutu stigla nas je kazna i Zrinjski je došao do pobjede", rekao je trener Rudar Prijedora Boris Gavran za SportSport.ba.

Mladi stručnjak kaže da je rezultat nerealan i da je njegova momčad zaslužila najmanje jedan bod.

''Po svemu prikazanom na terenu ja moram da kažem da smo zaslužili najmanje jedan bod, ali sve je to fudbal – zaključio je Gavran.

Ovaj meč ostaće upamćen i po teškoj povredi igrača Rudara, Budumira Despotovića koji je u 45.minutu slomio nogu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.