Gavran: Zaslužili smo bod

Rudar remizirao sa Leotarom u Trebinju

Gavran: Zaslužili smo bod

D. Banović

Fudbaleri Leotara neprijatno su iznenadili svoje navijače, jer su  na proljećnoj premijeri u slaboj utakmici odigrali bez golova protiv Rudar Prijedora.

Trener Dragan Spaić kaže da je razočaran onim što su njegovi igrači pružili danas.

"Moji fudbaleri su mislima već bili u meču sa Crvenom zvezdom koji igramo u nedjelju. Razočaran sam onim što sam vidio i nema opravdanja za onako lošu partiju. Kao da nismo imali želje da pobjedimo", rekao je trener Leotara Dragan Spaić.

Ekipa Rudara je ispunila cilj i u Trebinju su Prijedorčani stigli do jednog boda. Rudar je u pojedinim momentima bio bolji rival na terenu, što je nakon meča potvrdio i trener Boris Gavran.

"Zaslužili smo taj jedan bod. Zatvorili smo prilaze svom golu i tako smo onemogućili napadače Leotara da ulaze u šanse. Čestitam mojim momcima i vjerujem da je ovo najava uspješog proljeća", rekao je Gavran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.