Gavran: Željo nema milosti, no nećemo se predati

GOŠK gostuje na Grbavici

Gavran: Željo nema milosti, no nećemo se predati

Adnan Beganović

Pobjedom nad Olimpicom u 24. kolu Premijer lige GOŠK je "kupio" mir do narednog domaćeg susreta, tako da u današnjem duelu sa Željezničarem izabranici Borisa Gavrana nemaju šta izgubiti.

Svjestan je toga i trener premijerligaša iz Gabele, koji uoči večerašnjeg susreta kaže da bi iluzorno bilo očekivati pozitivan rezultat na Grbavici, ali u isto vrijeme najavljuje i borbenu igru od prvog sudijskog zvižduka.

"Pobjedom nad Olimpicom smo ostvarili planirano. Večeras na Grabvicu dolazimo bez nekog opterećenja, a iluzorno je očekivati da nešto uradimo protiv Željezničara, koji je u ovom trenutku daleko ispred ostalih bh. momčadi", istakao je Gavran i dodao:

"Željo nema milosti, bilo da igra na strani ili kući. Međutim, nećemo se predati, odigrat ćemo borbeno, pokušat ćemo se u što boljem svjetlu pokazati gledaocima na Grbavici", dodao je trener GOŠK-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.