Gavrić i Petrović u potrazi za novom sredinom

Otpisani članovi Borca

Gavrić i Petrović u potrazi za novom sredinom

D. Vejo

Ognjen Petrović i Boris Gavrić ove zime krenut će u potragu za novom sredinom.

Gavrić i Petrović nisu nastupali niti jednom za Velikana iz Platonove u jesenjem dijelu sezone. Kada  je u pitanju Gavrić, on je muku mučio sa povredama prednjih ukrštenih ligamenata, dok Petrović nije dobio priliku da se dokaže na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Ipak, na kraju, mladi strateg odlučio je da se zahvali ovoj dvojici mladih fudbalera, kako bi karijeru oživljavali u drugim, novim sredinama.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi