Gavrić: Velika pobjeda za nas pred derbi sa Krupom

Fudbaler Kozare nakon visoke pobjede protiv Borca

Gavrić: Velika pobjeda za nas pred derbi sa Krupom

D. Vejo

Fudbaleri Kozare su u okviru četvrtog kola play-off faze Prve lige Republike Srpske na gostovanju u Šamcu upisali veliku pobjedu protiv tamošnje ekipe Borca, rezultat je bio 3:5.

Izabranici Velimira Stojnića igrom podsjećaju na stare dane. Crveno-bijeli iz Gradiške prebacili su u veću brzinu pa su tako u jučerašnjem meču u Šamcu iskalili sav bijes nad ekipom Borca, nakon poraza u prošlom kolu od ekipe Zvijezde 09 u Etno selu Stanišići. Zadovoljan igrom, bio je i vezni igrač Gradiščanaca.

"Dobro smo otvorili utakmicu. U prvom poluvremenu postigli smo tri pogotka, čime na odmor odlazimo sa prednošću od dva gola razlike. Početkom drugog poluvremena stvorili smo nekoliko šansi sa kojima smo trebali riješiti meč, međutim lopta nije htjela u gol. Domaćin se sa dva pogotka ekspresno vratio u utakmicu. Ali mi nismo klonuli duhom. Digli smo glave i brzo smo stigli do prednosti koja nam je donijela tri boda i novu pojedu. Ovaj trijumf značit će mnogo, jer u narednom kolu nam dolazi ekipa Krupe", rekao je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Nemanja Gavrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi