Gay ostaje na klupi Zaragoze

Obnovljen ugovor

Gay ostaje na klupi Zaragoze

Edmir Škorić

Jose Aurelio Gay potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa Real Zaragozom, pa će i naredne sezone sjediti na klupi tog kluba.

Jose Aurelio Gay u decembru je zamijenio Marcelino Gaciju Torala na klupi Zaragoze, te na kraju odveo klub do 14. mjesta i opstanka u Primeri.

Klub ga je odlučio nagraditi jednogodišnjim produženjem ugovora, što je nekadašnji trener Espanyola i Real Ovidea rado prihvatio.

"Sada mogu početi novi projekat sa ovom momčadi. Jako sam sretan što je moj ugovor obnovljen i ambicije kluba naredne sezone su porasle u odnosu na prošlu sezonu", kazao je Gay.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.