Gay parada odgađa 7. kolo srbijanske Super lige

Za rubriku vjerovali ili ne

Gay parada odgađa 7. kolo srbijanske Super lige

Adnan Beganović

Sedmo kolo fudbalskog prvenstva Srbije moglo bi biti odgođeno i to radi Gay parade, javljaju srbijanski mediji.

Parada ponosa trebala bi se održati u nedjelju u Beogradu i ukoliko stigne potvrda o održavanju iste, 7. kolo srbijanskog fudbalskog prvenstva biće odgođeno.

Ovu informaciju za srbijanske medije je potvrdio i direktor Super lige, Vladimir Bulatović.

"U stalnoj smo vezi sa policijom. Čekamo odgovor do srijede ili četvrtka, kada će i definitivno biti poznato da li će se za vikend igrati utakmice sedmog kola. Ako bude Parade ponosa, kompletno kolo se neće igrati za vikend, već ćemo naknadno odrediti termin, najverovatnije ponedjeljak. Osim toga, najavljen je i štrajk policije", za dnevni list Sport je izjavio Bulatović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.