Gaziantepu tri boda kod Mersina, Medunjanin nije igrao

Superliga Turske

Gaziantepu tri boda kod Mersina, Medunjanin nije igrao

M. Šljivak

Fudbaleri Gaziantepspora savladali su večeras kao gosti u posljednjem 34. kolu turske Superlige ekipu Mersina rezultatom 2:1.

Gaziantep je u ovom susretu igrao bez našeg Harisa Medunjanina, ali su ipak došli do pobjede protiv posljednjeplasirane ekipe u ligi.

Turgut Sahin je doveo Gaziantep u vodstvo od 1:0 u 27. minuti susreta, da bi samo tri minute kasnije Cenk Tosun pogodio za rezultat prvog poluvremena od 2:0.

U nastavku je Mersin uspio smanjiti rezultat. Igrala se 72. minuta kada je Ben Yahia pogodio za konačan rezultat susreta od 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.