Gazzetta pisala pohvalno o Luki Menalu

Naš reprezentativac odigrao odlično protiv Napolija

Gazzetta pisala pohvalno o Luki Menalu

HN Rijeka je opet, treći puta u skupini, poražena, ali hrvatski je predstavnik u Europskoj ligi ostavio dobar dojam protiv Napolija koji je na Rujevici slavio 2:1.

Dojam je bio toliko dobar da je Gazzetta dello Sport  popljuvala momčad Genara Gattusa, a nahvalila Riječane, među kojima posebno bh. reprezentativca Luku Menala, ofenzivca iz Višića kod Čapljine, navodi Dnevni list.

''Napoli je stvarno sramotno otvorio utakmicu. Cijela momčad nije bila sposobna napraviti najjednostavnije, osnovne stvari. Kasnila je u situacijama jedan na jedan, nije osvojila nijednu drugu loptu, što je čvrsti protivnik koristio za opasne kontre u koje je izlazio iz svog bloka 5-4-1'', napisao je najčitaniji talijanski sportski dnevnik.

''Murić i Menalo na krilima su bili jako opasni i odlično surađivali s isturenim Kulenovićem koji je pokretljivošću stvarao velike probleme Napoliju posloženom u 4-2-3-1. Međutim, problem Napolija nije bio sistem, nego osnove'', dodali su Talijani, prenio je Dnevni list.

Top Komentari

Mowzilla
Zasto npr. on nije pozvan za sljedece okupljanje? Msm da bi mu ovo bila idealna prilika da dokaze da je vrijedan poziva...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti