Gdje će FK Olimpik igrati domaće utakmice?

Još nije potvrđeno

Gdje će FK Olimpik igrati domaće utakmice?

E. Škorić

Fudbalski klub Olimpik vraća se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Nakon što je jučer donesena odluka o kraju sezone u BiH, Olimpik je kao lider Prve lige Federacije BiH izborio promociju, pa će naredne sezone biti član elitnog ranga bh. fudbala poslije nekoliko sezona "pauze".

No, postavlja se pitanje, gdje će ovaj tim igrati svoje domaće utakmice budući da stadion Otoka ne ispunjava uslove?

Neslužbeno saznajemo da je u ovom trenutku Olimpik najbliže Koševu, a u igri je i Grbavica, no čeka se i zvanična potvrda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, bivši osvajač Kupa BiH ima velike ambicije naredne sezone u Premijer ligi, prije svega želi postati stabilan premijerligaš, a nedavno je objavio i izgled novog grba s kojim će se vratiti na scenu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi