Gdje će Svraka? Bivši kapiten Želje dobio novu ponudu

I dalje bez angažmana

Gdje će Svraka? Bivši kapiten Želje dobio novu ponudu

Nekadašnji reprezentativac BiH Muamer Svraka bez angažmana je otkako se razišao sa Birkirkarom.

Epizoda u ovom malteškom klubu nije se pokazala najboljom po Svrakinu karijeru, a iako je prethodnih sedmica bilo naznaka da bi se mogao vratiti u Premijer ligu, od toga, po svemu sudeći, neće biti ništa.

Naime, 31-godišnji vezni fudbaler u kontaktu je s nekoliko klubova iz inostranstva, a mediji u dalekoj Indoneziji špekulišu i kako bi se mogao vratiti u Semen Padang u čijim je redovima bio 2016. godine. 

Tadašnja epizoda u Semen Padangu trajala je veoma kratko, ponajviše zbog pravila o broju stranaca, no sada kada se oslobodilo mjesto u ovom klubu bi rado željeli ponovo dovesti našeg fudbalera s kojim su navodno već uspostavili kontakte.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kroz dosadašnju karijeru Svraka, koji je nekada bio i kapiten Željezničara, okušao se u mnoštvo zemalja. Osim u Indoneziji, igrao je u Hrvatskoj, Iranu, Estoniji, Sloveniji, zatim na Malti...

Slijedi li ponovo selidba u Indoneziju, ostaje da se vidi.

Top Komentari

Div iz šehera
Sretno Muamere
2 1
Havdika
Propo ko kauch
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi