Gdje će vetaran sa skoro 300 nastupa u Premijer ligi? "Prvo da se odmorim..."

Odnedavno slobodan igrač

Gdje će vetaran sa skoro 300 nastupa u Premijer ligi? "Prvo da se odmorim..." · Intervju

A. Čaušević

Naredna dva mjeseca osim za pripreme premijerligaški klubovi će iskoristiti i za popunjavanje igračkog kadra. Među igračima koji se i naredne sezone vide u bh. eliti nalazi se i Mladen Lučić.

Lučić je odnedavno slobodan igrač nakon što je sporazumno raskinuo ugovor s Borcem. Iskusni golman je za SportSport.ba kazao kako je s banjalučanima sve okončano na korektan način.

"Korektno smo se rasžili, oni imaju svoju viziju, ja svoju. Ispali su korektni premi meni", kazao nam je Lučić koji je gol Velikana iz Platonove sada već prošle sezone čuvao 21 put.

Vetaran sa 291 nastupom u Premijer ligi gdje brani cijelu karijeru smatra da je njegova budućnost i dalje u tokm takmičenju.

"Nema šta, realnost je da do kraja karijere ostanem u Premijer lige. Tek sam raskinuo, prvo da odmorim pa ćemo vidjeti šta dalje."

"Čovjek ne može ništa znati. Sigurno se vidim u Premijer ligi. Stigao sam kući da odmorim, iskreno neću žuriti s izborom novog kluba."

Kratko je prokomentarisao i činjenicu da se lopta na prostoru Bosne i Hercegovine neće igrati pet mjeseci. Smatra da je pauza duga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pauza je baš duga. Šteta što se prvenstvo nije nastavilo jer svi u komšiluku igraju, samo mi nismo nastavili. Ulazi se u treći mjesec. Iako se ekipe trenirale, pauza je baš duga, ima još dva mjeseca jer sezona počinje u augustu", kazao nam je Lučić.

Ovaj 34-godišnjak je u Premijer ligi nosio dresove Slavije, Radnika i Borca po dva puta, dok je prije desetak godina bio i član Olimpika.

Top Komentari

FighterIXI
Kada bi novinari ss.ba znali da se radi o vladici Platonu kojeg su *****e ubile a ne antičkom filozofu nikada više ovu iz... ne bi napisali. Hahahahah
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi