Gdje je krenuo golman Hadžić?

Crnkić povisio prednost Sarajeva

Gdje je krenuo golman Hadžić?

Endin Čaušević

Sarajevo trenutno igra na Koševu protiv Mladosti meč 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Navijači na Koševu mogli su uživati u prvom poluvremenu jer Sarajevo ima prednost od 4:1. Domaći tim je poveo u 11. minuti preko Crnkića, a tri minute kasnije vodstvo je udvostručio Amer Bekić.

U 22. minuti bilo je već 3:0, a ovaj put strijelac je bio Hebibović. Ipak, desetak minuta kasnije gosti su uspjeli smanjiti na 3:1 golom Šišića.

Međutim, u samom finišu utakmice Sarajevo je uspjelo postići i četvrti gol. Golman Mladost je napravio veliku grešku svojim izlaskom s gola, a svoj drugi gol na meču postigao je Crnkić.


Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi