Gdje su i šta rade momci za koje smo nekada svi navijali?

Gdje su i šta rade momci za koje smo nekada svi navijali?

12. Timo Hildebrand

E. Čaušević

Prije desetak godina njemački klub Hoffenheim bio je potpuna nepoznanica za ljubitelje fudbala širom svijeta, a onda je ovaj klub za svega nekoliko godina postao sastavni član najjačeg ranga fudbala u Njemačkoj.

Pored mnogih njemačkih klubova Timo Hildebrand je bio i član Hoffenheima dvije sezone. On je u ovom klubu igrao od 2008. do 2010. godine nakon čega je otišao u Sporting. Za ovaj klub branio je na 38 utakmica, ali nije ostavio nešto dublji trag. Posljednji angažman imao je u Eintracht Frankfurtu 2015. godine nakon čega je završio svoju karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi