Gdje su i šta rade momci za koje smo nekada svi navijali?

Gdje su i šta rade momci za koje smo nekada svi navijali?

10. Marvin Compper

Endin Čaušević

Prije desetak godina njemački klub Hoffenheim bio je potpuna nepoznanica za ljubitelje fudbala širom svijeta, a onda je ovaj klub za svega nekoliko godina postao sastavni član najjačeg ranga fudbala u Njemačkoj.

Još jedno dobro poznato ime koje je bilo član Hoffenheima. i Compper je baš kao i Beck postao slavan igrama u dresu Hoffenheima. 2008. godine debitovao je za Njemačku, ali više nije bio na spisku ove reprezentacije. Compper je u slavnoj sezoni bio kapiten Hoffenheima, a klub je napustio 2013. godine kada je otišao u Fiorentinu gdje se i nije baš proslavio. Trenutno igra za Leipzig gdje konačno podsjeća na staru formu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi