Gencelerbirligi iznenadio, Zec nije igrao

Savladan Trabzonspor

Gencelerbirligi iznenadio, Zec nije igrao

Gencelerbirligi je večeras napravio veliko iznenađenje na stadionu Hüseyin Avni Aker savladavši Trabzonspor sa 2:1.

Trabzonspor je u 14. minuti došao u vodstvo preko Sonera Aydogdua, koji je glavom zatresao mrežu Gencelerbirligija. Domaći su nakon postignutog gola nastavili napadati, da bi se gosti probudili u drugoj polovini prvog poluvremena.

Na odmor se otišlo sa prednošću Trabzonspora, da bi u drugom dijelu utakmice Gencelerbirligi došao do preorkreta i napravio veliko iznenađenje. Prvo je Yasin Oztekin na asistenciju Hervea Tuma izjednačio rezultat u 54. minuti.

Samo šest minuta kasnije gosti dolaze i do drugog pogotka, a ovaj put strijelac je bio Gustavo Colman. Rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao i tako do tri boda došao tim našeg Ermina Zeca, koji je cijeli susret presjedio na klupi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.