Genclerbirligi do boda u dramatičnom finišu

Zec dobio priliku u 67. minuti

Genclerbirligi do boda u dramatičnom finišu

Okončan je prvi susret današnjeg programa u okviru 22. kola turske Superlige, a Genclerbirligi našeg Ermina Zeca došao je do boda u posljednjim trenucima susreta.

Genclerbirligi je u Ankari dočekao momčad Bursaspora i u dramatičnoj završnici došao do boda. Gosti su nakon prvih 45 minuta imali sigurnu prednost i činilo se da će odnijeti puni plijen. U 40. minuti je Sebastian Leto postigao svoj ovosezonski prvijenac, za minimalno vodstvo Burse.

Slavlje gostiju još nije utihnulo, a Alfred N'Diaye pogađa za 0:2. Međutim, gosti se bude u posljednjih deset minuta. Preokret je nagovijestio Ozgur Iller u 80. minuti, da bi Yasin Oztekin postavio konačnih 2:2 u sudijskoj nadoknadi. 

Ermin Zec je priliku dobio u 67. minuti, kada je zamijenio turskog internacionalca, Sonera Aydogdua. Bio je ovo veoma bitan bod za Genclerbirligi koji će ostati u igri za plasman u play-off.

Turska Superliga, 22. kolo (srijeda):
Genclerbirligi - Bursaspor 2:2 (Illeri 80, Oztekin 90+1 / Pinto 40, N'Diaye 41)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.