Genclerbirligi dovodi napadača

Zbog povrede Mustafe Pektemeka

Genclerbirligi dovodi napadača

Genclerbirligi, klub za koji nastupa bh. reprezentativac Ermin Zec, nalazi se korak od dovođenja napadača reprezentacije Novog Zelanda Shanea Smeltza, s kojim je postignut dogovor, ostaje još samo da pristanak da njegov klub Gold Coast United.

Smeltz je bio član reprezentacije Novog Zelanda na Mundijalu u Južnoj Africi, a bio je i strijelac protiv Italije. Prema izjavi izvršnog direktora australskog kluba za koji nastupa neće biti problema oko prelaska u turski klub.

"Naravno, bilo bi nam žao da Shane napusti klub, ali ne pada nam na pamet da mu uskraćujemo san da zaigra u većem klubu u inostranstvu. Od samog njegovog dolaska u naš klub bilo je špekulacija o odlasku. Ipak, ostao je do danas i hvala mu", rekao je Clive Mensik, izvršni direktor Gold Coast Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.