Genclerbirligi iznenadio Bešiktaša

Zec nije igrao

Genclerbirligi iznenadio Bešiktaša

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Zec nije igrao u večerašnjem trijumfu njegovog Genclerbirligija nad ekipom Bešiktaša od 4:2.

Vodio je Bešiktaš sa 2:0 u ovom susretu golovima Ernsta iz 4. minute i Pektemeka iz 24. minute, no u drugom poluvremenu nevjerovatan preokret domaćih igrača i čak četiri gola u mreži Bešiktaša.

Za samo dvije minute Gencler stiže do izjednačenja. U 54. minuti na 1:2 je smanjio Tum, da bi već u narednom napadu izjednačio Meric. Korkmaz je autogolom doveo Genclerbirligi u vodstvo od 3:2 u 78. minuti, da bi konačnih 4:2 postavio Kilicaslan u zadnjoj minuti utakmice.

Trabzonspor je u ovom 10. kolu savladao Kayserispor sa 2:1, dok je susret između Buyuksehira i Bursaspor okončan bez golova. Edin Višća je na terenu proveo svih devedeset minuta, dok Kenan Hasagić  nije bio na golu Buyuka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.