Generalov CSKA poražen u gradskom derbiju

Bivši Zmaj u stručnom štabu Armejaca

Generalov CSKA poražen u gradskom derbiju

Ekipa CSKA doživjela je svoj prvi poraz u novoj sezoni ruske Premier lige, a Armejci su poraženi pred domaćom publikom sa minimalnih 1:0 od gradskog rivala Spartaka.

Nakon tri uvodne pobjede ekipa na čijoj je klupi sjedio nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Elvir Rahimić, ali kao član stručnog štaba, poražena je golom sa bijele tačke.

Siguran izvođač najstrožije kazne za Spartak u 61. minuti utakmice bio je Kombarov.

U četvrtoj minuti sudijske nadoknade oba tima su ostala na terenu sa po deset igrača, jer je glavni arbitar meča Nababkinu i Parsivljuku pokazao po drugi žuti karton na ovome susretu.

Nakon četiri kola dva moskovska rivala imaju isti omjer, po tri pobjede i jedan poraz, uz devet osvojenih bodova. Vodeća ekipa ruskog prvenstva je Zenit sa maksimalnim učinkom i 12 osvojenih bodova.

Ruska Premier liga, 4. kolo: 
CSKA - Spartak 0:1 (Kombarov 61. pen)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.