Gennaro Gattuso novi trener Palerma?

Imenovanje po završetku sezone u Švicarskoj

Gennaro Gattuso novi trener Palerma?

Prema pisanju najvećeg talijanskog sportskog dnevnog lista "La Gazzette dello Sport", bivši talijanski reprezentativni veznjak Gennaro Gattuso novi je trener nogometaša Palerma koji su ove sezone ispali iz prve lige, te će pokušati odmah vratiti se u društvo najboljih. 

Službeno imenovanje neće se dogoditi u dogledno vrijeme jer Gattuso još uvijek igra za švicarskog prvoligaša Sion, a sezona u Švicarskoj nije završila. 

Tijekom ove sezone Gattuso je neko vrijeme bio i trener-igrač u Sionu, te je u 12 utakmica ostvario tri pobjede, četiri remija i pet poraza. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.