Genoa dovela Bosellija

Genoa dovela Bosellija

Genoa je doeval na posudbu iz Wigana argentinskog napadača Maura Bosellija, koji će u Seriji A igrati do kraja ove sezone.

Boselli je u junu prošle godine u Wigan stigao iz argentinskog Estudijantesa za šest miliona funti s etiketom jednog od najboljih argentinskih napadača, ali nije opravdao svoj status.

Kod trenera Roberta Martineza nije dobio dovoljno prostora da pokaže svoj golgeterski potencijal koji je pokazao u Argentini gdje je bio najbolji strijelac lige.

Ovaj 25-godišnji napadač će u dresu Genoe do kraja sezone pokušati vratiti staru formu i nakon toga se vratiti u Englesku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.