Genoa dovela portugalskog golmana

Genoa dovela portugalskog golmana

Edmir Škorić
Teme:

Iako se nagovještavao njegov transfer u Arsenal, portugalski golman Eduardo karijeru će, ipak, nastaviti u Italiji, tačnije u Genoi.

Genoa je putem službene internet stranice objavila transfer Eduarda, portugalskog golmana koji je ranije branio za Sporting iz Brage.

Eduardo se u kontekstu često spominjao s Arsenalom, no londonski klub nije bio konkretan sa ponudom.

27-godišnjak je branio na svim utakmicama Portugala na Svjetskom prvenstvu, a u Genou je doveden kao zamjena za Marca Ameliju, koji je posuđen Milanu ovu sezonu.

"Genoa je svoje redove pojačala Eduardom dos Reis Carvalhom, koji je stigao iz SC Brage. To je nakon Luce Tonija još jedno veliko pojačanje za klub", saopšteno je na službenoj stranici Đenovljana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.