Gentner na ljeto napušta Vukove

Vraća se u Stuttgart?

Gentner na ljeto napušta Vukove

Edmir Škorić

Saigrač Edina Džeke i Zvjezdana Misimović te Wolfsburgova 'radilica', Christian Gentner, na kraju ove sezone napušta Vukove, piše njemački Kicker.

24-godišnji igrač sredine terena njemačkog aktuelnog prvaka Wolfsburga Christian Gentner ugovorom je za grad automobila vezan do ljeta 2010. godine i navodno je spreman na kraju istog promijeniti klub.

Gentner je bio povezan sa Hoffenheimom i Stuttgartom posljednjih sedmica. Nijemac je proizvod Stuttgartove nogometne škole, ali je Švabe napustio u ljeto 2007. godine, prešavši tada u Wolfsburg. Gentner je, navodno, spreman vratiti se matičnom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.