Gerhardt: Volim Želju, ali moram misliti na sebe

Gerhardt: Volim Želju, ali moram misliti na sebe

Edmir Škorić

Jedan od najboljih i najstandardnijih fudbalera Željezničara Patrick Gerhardt, još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru. Reprezentativcu Liberije istekao je ugovor s bh. prvakom i sasvim je izvjesno da ga neće produžiti.

''Još uvijek ne znam gdje ću igrati u narednoj sezoni. Imao sam dobru sezonu u Željezničaru, ponuda ne manjka i sigurno je da ću donijeti ispravnu odluku. Bez mnogo razmišljanja moram reći da je uistinu volim Želju, i nikad neću zaboraviti vrijeme provedeno u Sarajevu. Ipak, profesionalac sam i moram misliti na svoju budućnost i egzistenciju",  rekao je Gerhardt u razgovoru za SportSport.ba, dodavši:

"Navijačima mogu obećati da ću se vratiti jednog dana i završiti posao u klubu koji nosim u srcu''.

 

Gerhardt je dres Željezničara nosio u proteklih godinu i pol, osvojivši dva trofeja Kupa i jedan pehar prvaka Bosne i Hercegovine. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.