Gerrad bi rado bio trener Liverpoola

Kapiten dugoročno razmišlja

Gerrad bi rado bio trener Liverpoola

Kapiten Liverpoola Steven Gerrard izjavio je da bi nakon što okonča igračku karijeru na Anfieldu volio postati trener Liverpoola.

“Ostvario bih san kada bih postao trener Liverpoola, naravno, ako bi to mjesto bilo slobodno. Kada dođete u moje godine morate ozbiljno početi razmišljati o životu nakon igranja fudbala,” kazao je Gerrard, te dodao:

“Volio bih biti menadžer, a ne trener ukoliko bi to bilo moguće. Sjećam se razgovora sa Jamie Carragherom koji je također želio biti trener, ali se na kraju ipak odlučio za posao u medijima. Bit će zanimljivo vidjeti ga na televizijskim ekranima.”

Gerrard je u 34. godini života svoj ugovor sa Liverpoolom produžio za još godinu dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.