Gerrad kapiten protiv Egipta

Gerrad kapiten protiv Egipta

Engleski selektor Fabio Capello odbacio je mogućnost da na sutrašnjoj utakmici protiv Egipta kapitensku traku ponese opet John Terry.

Igraču Chelseaja kapitenska traka oduzeta je nakon afere sa djevojkom Wayna Bridgea a za novog lidera engleskog nacionalnog tima imenovan je Rio Ferdinand.

No, budući da Rio zbog povrede neće nastupiti protiv Egipta, počele se špekulacije da bi se kapitenska traka mogla ponovo naći na ruci Terrya. Capello je kategoričan:

"Mislim da se to neće desiti. Slijedeći kapiten je Rio a u sutrašnjoj utakmici kapiten će biti Steven Gerrard", rekao je italijanski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.