Gerrard: Aston Villa je zaslužila bod

Gerrard: Aston Villa je zaslužila bod

Edmir Škorić

Kapiten Liverpoola Steven Gerrard izjavio je kako je Aston Villa zasluženo došla do boda Anfieldu.

Liverpool je u okviru 22. kola Premier lige u subotu bio domaćin Villi, koja je neočekivano povela sa 2:0, no Liverpool se na kraju spasio poraza...

"Zaslužili su bod. Mi nismo bili dovoljno dobri u prvom poluvremenu. Pokazali smo dobar karakter kad smo se vratili, ali gledajući sveukupno, ovo je fer rezultat. Očekivali smo da će biti dobri u kontranapadima, ali su bili bolji nego što smo očekivali", izjavio je Gerrard.

"Problem je što će navijači biti razočarani jer smo pokvarili sjajan učinak na Anfieldu... Nije vrijeme za paniku. I dalje ćemo nastaviti da se borimo da budemo među prve četiri ekipe", dodao je kapiten Redsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.