Gerrard bi mogao u Chelsea

Kapiten isfrustriran zbog zaostatka za Manchesterom

Gerrard bi mogao u Chelsea

Steven Gerrard priznao je novinarima Dailey Telegrapha da razmišlja o tome da napusti Liverpool, prvenstveno zbog toga što klub nije u stanju osvojiti titulu.

Gerrard je u opcijama za prelaz na Stamford Bridge još od 2005. godine, a kako je početkom ove sezone Liverpool proglašen jednim od favorita za titulu Gerrard je odlučio ostati i pomoći klubu za koji je navijao još kao dječak. Ipak, Liverpool je sve dalje od utrke za titulu, a Gerrardove misli sve je dalje od Liverpoola.

Moje misli o odlasku rezultat su frustracije zbog toga što smo ipak daleko od titule.”, rekao je Gerrard za Dailey Telegraph. “Zato su mi zanimljivi signali koji dolaze iz Chelsea.”, dodao je on.

Za mene bi uspjeh sa Liverpoolom bio mnogo veći, nego uspjeh sa bilo kojim drugim klubom. To je nešto što bih mogao podjeliti sa mojom porodicom i sa navijačima Liverpoola jer sam bio jedan od njih čitavog života.”, objasnio je Gerrard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.