Gerrard bi u menadžere
Steven Gerrard

Po okončanju karijere

Gerrard bi u menadžere

Vezni igrač Liverpoola i reprezentacije Engleske Steven Gerrard izjavio je za engleske medije da bi želio po okončanju igračke karijere postati menadžer.

"Kad me ljudi pitaju šta bih volio raditi nakon karijere, kažem im da bih volio biti menadžer. Ali tada se pitam da li bi mogao biti dobar u tome, jer je to posao koji traje 24 sata na dan. To je okupacija koja vam uzima svo vrijeme i ne znam bih li mogao to podnijeti", rekao je Gerrard.

"Ja se volim isključiti nakon utakmica. Imam dvije kćerke i volim igrati golf. Kada pogledam Rafu Beniteza, u pet godina koliko je na klupi nikad nisam s njim pričao ni o čemu drugo sem o fudbalu. S Fabiom Capellom je isto. Fasciniraju me ti ljudi", dodao je engleski reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.