Gerrard: Bićemo bolji

Gerrard: Bićemo bolji

O. Lekić

Fudbaleri Liverpoola jako loše su otvorili novu sezonu. U Premiershipu iz pet utakmica osvojili su isto toliko bodova, dok su u Carling kupu poraženi od Northamptona.

Međutim, kapiten Redsa Steven Gerrard uvjeren je da će se on i njegovi saigrači izvući iz krize.

"Fudbal nisu samo uspjesi. Tokom karijere mnogo puta sam doživljavao padove iz kojih se može mnogo toga naučiti. U tim momentima gledate samo sebe i tražite gdje ste pogriješili i kako to ispraviti. Nakon poraza od Northamptona loše smo raspoloženi, no igrači poput mene moraju pomoći ostalima da se podignu", rekao je Gerrard za otočke medije i dodao:

"Liverpool je klub koji svaka tri dana igra važnu utakmicu i sada nam je u mislima samo Sunderland. Zamolio bih navijače da vjeruju ovim igračima. Svi mi govorimo da moramo biti bolji i bit ćemo".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.