Gerrard: Bili smo fantastični

Kapiten Liverpoola postigao hat-trick Napoliju

Gerrard: Bili smo fantastični

Steven Gerrard vjeruje da njegova ekipa Liverpoola polako pronalazi pravu formu nakon što j on postigao hat-trick u pobjedi Redsa nad Napolijem 3:1.

Gerrard je ušao kao zamjena sa klupe u drugom poluvremenu i sa tri gola pomogao svojoj ekipi da dođe do velikog preokreta protiv Napolija.

"Menadžer mi je reako da uđem i probam pomoći saigračima da se vrate u utakmicu u kojoj smo drugo poluvrijeme odigrali fantastično. Pokazali smo koliko možemo, a ovo poluvrijeme je bilo najbolje ove sezone. Nadam se da ćemo u ovakom ritmu nastaviti i u slijedećim utakmicama", rekao je Gerrard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.