Gerrard: Liverpool može nadoknaditi zaostatak protiv Zenita

Kapiten Redsa uvjeren

Gerrard: Liverpool može nadoknaditi zaostatak protiv Zenita

Kapiten Liverpoola Steven Gerrard vjeruje kako njegova ekipa može nadoknaditi zaostatak od dva gola u revanšu na Anfieldu. 

Gerrard vjeruje da će njegova ekipa nadoknaditi zaostatak protiv Zenita, te da će doći do 16 najboljih. "U padu smo forme. Vezali smo dva poraza u nekoliko dana. Igramo važnu utakmicu sa Swanseom za nekoliko dana i moramo povratiti formu. Sve do 70. minute imali smo kontrolu nad utakmicom, razočarani smo zbog golova koje smo primili," rekao je kapiten Redsa. 

 

Gerrard se nada da će uz podršku navijača Liverpool stići do naredne faze takmičenja. "Imat ćemo prednost pred našim navijačima. Ako stvore atmosferu kakvu znaju mi možemo sve. I dalje ostaje razočarenje. Nismo uspjeli u svom cilju, nismo postigli gol u gostima," rekao je Gerrard. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.