Gerrard mamac za Mourinha

Gerrard mamac za Mourinha

Edmir Škorić

Ukoliko ostane na klupi Intera, Portugalac Jose Mourinho imat će mogućnost dovođenja bilo kojeg igrača, bar tako je obećao predsjednik kluba Massimo Moratti.

Daily Mail procjenjuje kako je Moratti spreman izdvojiti gotovinu za bilo kakvu želju Jose Mourinha. Navodno je kapiten Liverpoola Steven Gerrard prvi na listi želja portugalskog stručnjaka, pa se vjeruje kako će Moratti učiniti sve da engleskog reprezentativca dovede na San Siro.

Poznato je kako je Mourinho nesretan u talijanskom nogometu, unatoč brojnim uspjesima za jedu sezonu na klupi milanskog Intear. Nagovještava se prelazak Mourinha u Real Madrid, pa Moratti Gerrarda koristi kao mamac za vrhunskog stručnjaka, Jose Mourinha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.